Při nákupu nad 1000 Kč získáte dopravu zdarma.

St. Dalfour – francouzská marmeláda, džem nebo ovocná pomazánka?

Už jste se setkali se francouzskými výrobky St. Dalfour? Jde o ručně vyráběné ovocné pomazánky s vysokým obsahem ovoce, které se šetrným způsobem mírně povaří dle původních receptur francouzského venkova. A vyznačují se tím, že neobsahují žádné konzervanty, aromata či barviva.

Je St. Dalfour džem nebo marmeláda?

Ručně vyráběným ovocným pomazánkám St. Dalfour oficiálně nemůžeme říkat marmeláda ani džem. Asi se ptáte proč. Tak my vám to vysvětlíme.

Pomazánka St. Dalfour neobsahuje žádný přidaný cukr. A pokud vyrobíte produkt ze 100 % ovoce a nepřidáte do něj cukr, nemůžete mu říkat džem. Do džemu se totiž cukr přidává. A aby to bylo kompletní, cukr se přidává i do želé nebo protlaku. Takže pokud hledáte produkt bez přidaného cukru, hledáte právě ovocné pomazánky St. Dalfour.

st dalfour - marmeláda džem ovocná pomazánka bez přidaných cukrů - přírodní ingredience

Proč si vybrat ovocné pomazánky St. Dalfour?

  1. Bez přidaného cukru: Na rozdíl od běžných marmelád a džemů, ovocné pomazánky St. Dalfour neobsahují přidaný cukr, což z nich činí zdravější alternativu pro vaše snídaně a svačiny.
  2. Čisté složení: Žádné konzervační látky, barviva nebo umělé přísady.
  3. Široká škála chutí: Ať už preferujete jahody, borůvky, fíky nebo exotické kombinace, St. Dalfour nabízí něco pro každého.

 

Jak ovocné pomazánky St. Dalfour využít v kuchyni?

Ovocné pomazánky St. Dalfour jsou neuvěřitelně všestranné. Můžete je použít na čerstvě upečený chléb, do jogurtu, jako náplň do palačinek nebo jako doplněk k sýrovému prkénku. Navíc jsou skvělým pomocníkem při pečení a přípravě dezertů. I když je nelze nazývat marmeládou či džemem, jejich využití je naprosto srovnatelné.

Proč si dopřát St. Dalfour?

Pokud se snažíte jíst zdravěji, ale nechcete se vzdát sladké ovocné chuti, jsou pomazánky St. Dalfour tou správnou volbou. Můžete si dopřát něco sladkého bez výčitek a ještě k tomu podpořit svůj zdravý životní styl.

 pomazánka st dalfour - borůvka

Zpestřete si své dny

Zkuste přidat pomazánku do svých smoothies nebo smoothie bowls, udělat si z ní ovocnou omáčku k dezertům nebo ji přidat do alkoholických nebo nealkoholických koktejlů. Je to skvělý způsob, jak dodat svým jídlům něco extra a udělat z každodenních jídel výjimečný zážitek.

Kde koupit ovocné pomazánky St. Dalfour?

Na našem e-shopu Prémiové značky nyní najdete širokou nabídku ovocných pomazánek St. Dalfour – borůvkovou, jahodovou, s fíky, mango & maracuja, pomeranč & zázvor a meruňka. Připojte se k tisícům spokojených zákazníků a objevte, jak může malá změna ve vašem jídelníčku přinést velký rozdíl. Nakupujte pohodlně online a těšte se na rychlé doručení až k vašim dveřím.

Děkujeme, že si vybíráte kvalitu a chuť s ovocnými pomazánkami St. Dalfour. Užijte si každý okamžik s tímto výjimečným produktem