Při nákupu nad 1000 Kč získáte dopravu zdarma.

Letní osvěžující pecky: Barebells Milkshake a Nocco

Léto je tady a s ním i potřeba osvěžení, které nás udrží svěží a plné energie. Ať už trávíte své dny na pláži, na horách, nebo v práci, je důležité mít po ruce nápoje, které vám dodají potřebné živiny a energii. Dnes se podíváme na dvě skvělé volby: Barebells Milkshake a Nocco. Tyto produkty nejen skvěle chutnají, ale také mají mnoho výhod, které oceníte právě v letních měsících.

Barebells Milkshake – proteinový zázrak

Barebells Milkshake je ideální volbou pro ty, kteří hledají chutný a výživný nápoj. Tento proteinový milkshake je nabitý 24 gramy bílkovin na porci, což je skvělé pro podporu svalové regenerace a růstu. Díky svému složení je také vhodný jako zdravá svačina mezi jídly nebo jako osvěžení po náročném tréninku.

Proč si vybrat Barebells Milkshake v létě?

Barebells Milkshake je více než jen lahodný nápoj. V letních měsících vám nabízí celou řadu výhod, které oceníte nejen při sportovních aktivitách, ale i během běžného dne. Přečtěte si, proč je právě tento milkshake skvělou volbou pro letní osvěžení.

  1. Osvěžující chuť: Barebells Milkshake je k dostání v několika lahodných příchutích, které vás příjemně osvěží v horkých dnech.
  2. Nízký obsah cukru: V porovnání s jinými sladkými nápoji má Barebells Milkshake nízký obsah cukru, což je výhodné pro udržení stabilní hladiny energie.
  3. Pohodlné balení: Praktické balení umožňuje mít tento nápoj vždy po ruce, ať už jste kdekoliv.
  4. Výživa pro svaly: Vysoký obsah bílkovin pomáhá při regeneraci svalů po fyzické aktivitě, což je důležité zejména v létě, kdy se často věnujeme sportu a dalším aktivitám.

 

barebells vanilla proteinový milkshake - letní osvěžení 

Nocco – energetický nápoj s BCAA

Nocco je energetický nápoj, který kromě kofeinu obsahuje také BCAA (větvené aminokyseliny), což z něj dělá ideální volbu pro ty, kteří potřebují rychlé doplnění energie a zároveň podporu regenerace svalů. Nocco je k dostání v různých příchutích a variantách, takže si každý přijde na své.

Proč si vybrat Nocco v létě?

Nocco není jen tak ledajaký energetický nápoj. Jeho složení a vlastnosti z něj dělají skvělou volbu právě pro letní měsíce. Podívejte se, jaké benefity vám může přinést a proč by neměl chybět ve vašem letním pitném režimu.

  1. Energetický boost: Obsah kofeinu vám dodá potřebnou energii pro zvládnutí náročných letních dní.
  2. Podpora regenerace: BCAA obsažené v Nocco pomáhají při regeneraci svalů, což oceníte po sportovních aktivitách.
  3. Bez cukru: Nocco neobsahuje žádný cukr, což je skvělé pro ty, kteří chtějí udržet svou postavu a zdravý životní styl.
  4. Hydratace: Pitný režim je v létě klíčový a Nocco vám může pomoci udržet tělo hydratované.

 

 nocco bcaa juicy melba

Tipy pro letní konzumaci Barebells Milkshake a Nocco

Chcete si užít produkty Barebells Milkshake a Nocco na maximum? Přinášíme vám několik tipů, jak tyto nápoje využít co nejlépe a dopřát si tak osvěžující zážitek každý den.

  1. Vyzkoušejte ledové varianty: Pro ještě větší osvěžení si můžete Barebells Milkshake nebo Nocco vychladit v ledničce nebo přidat led.
  2. Kombinujte s ovocem: Přidejte do Barebells Milkshake čerstvé ovoce a vytvořte si tak chutný a výživný smoothie bowl.
  3. Mějte je vždy po ruce: Ať už jste na výletě, v práci nebo na pláži, mějte s sebou Barebells Milkshake nebo Nocco pro rychlé a chutné doplnění energie.

 

S produkty Barebells Milkshake a Nocco budete mít jistotu, že v létě zůstanete osvěžení a plní energie. Navštivte náš e-shop a objevte tyto a další skvělé produkty, které vám zpříjemní letní dny.